Asia Biz Starter

                                       FORRETNINGSUDVIKLING I ASIEN

Få en dygtig lokal medarbejder til at skyde din forretning i gang på et udvalgt asiatisk marked. Dansk Industri hjælper dig med at rekruttere, administrere, og coache en repræsentant for din virksomhed.

⇒  FORMÅL

Asia Biz Starter giver dig mulighed for at styrke forretningsgrundlaget på en række af verdens mest attraktive markeder. Asien fortsætter med at buldre afsted. Forbrugere efterspørger kvalitetsprodukter, virksomheder vil have leverandører med den nyeste teknologi, myndighederne tilbyder gunstige vilkår. Danske firmaer med spændende løsninger er også inviteret med til festen. Du kan blive den næste!

Asia Biz Starter er skræddersyet til at hjælpe dig i gang med en lokal repræsentant (Asia Rep) som spydspids. Formatet er en pick-and-pay løsning, hvor du får stillet dedikerede ressourcer til rådighed, så du uden bindinger kan konsolidere din tilstedeværelse på et asiatisk marked.

 ⇒  MÅLGRUPPE

Asia Biz Starter er velegnet for mindre danske virksomheder med ambitioner om at teste afsætningspotentialet på markeder i Asien. 

 ⇒  UDBYTTE

Asia Biz Starter giver dig en solid forankring i det udvalgte marked. Du får via din Asia Rep etableret et fundament af viden og netværk, som den kommercielle forretning kan bygge på.

 ⇒  FORMAT

Asia Biz Starter tilbydes som pick-and-pay koncept, hvor du kan tilvælge nøjagtigt de services, der skal bruges til din medarbejders ansættelsesforhold.

⇒  SERVICEPAKKE

Tilbud Indhold Priser

 Rekruttering

Annoncering, interviews,

onboarding

20.000 kr. Valgfrit
Kontor

Arbejdsplads med

daglig support

5-8.000 kr./måned Valgfrit
Administration

Licens, skatteforhold,

bogføring, øvrig support

9.000 kr./måned Obligatorisk

Netværk

Diverse tilbud i regi af DI

Gratis Valgfrit
Træning

Kursustilbud i Danmark

og Asien

50% rabat Valgfrit

Asia Biz Starter

MARKEDER

Japan, Sydkorea, Singapore, Taiwan, Hong Kong, Vietnam, Indonesien, Malaysia

Asia Biz Starter er p.t. ikke tilgængeligt i Kina og Indien

KONTAKT

Peter Bøgh Hansen         

Dansk Industri

pmh@di.dk